fbpx

YOY’D

You On Your Best Day

Elke vrouw verdient het om zich goed in haar vel te voelen. You On Your Best Day. Ons cadeautje voor jou!

Je hebt een leuk en vol leven. Je bent ambitieus, hebt een geweldig gezin en een groot en actief sociaal leven. Natuurlijk zie je er graag goed uit, maar je hebt soms (te) weinig tijd voor je zelf. Terwijl je toch graag af en toe zou willen sporten. Herkenbaar?

Voor jou en al die andere  vrouwen zoals jij zijn wij YOY’D gestart. Onze kleding is gemaakt voor het vrouwelijke lichaam. Het voelt super fijn aan en complimenteert je goede kanten. We hopen dat je je in onze sportkleding mooi en zelfverzekerd voelt. Lekker in je vel zit en daarmee het beste uit je dag kunt halen. YOY’D is een cadeautje voor jezelf. Of je nu gaat sporten of gezellig met een vriendin gaat lunchen. YOY’D is er voor al die momenten en de momenten daar tussendoor.

You On Your Best Day, whatever day that may be.

YOY'D_kernwaarden-you-on-your-best-day

Wat wij belangrijk vinden

YOY’D is ontwikkeld rondom een aantal kernwaarden. Dingen die wij belangrijk vinden en die je in elke collectie van YOY’D terug zult vinden. Waar je YOY’D altijd aan kunt herkennen en waar je ons ook aan mag houden.

Wij begrijpen jou

Wij stellen jou centraal. We luisteren naar je en proberen met onze kleding jou de beste en mooiste versie van je zelf te laten zijn. Onze kleding complimenteert en respecteert je lichaam. Je voelt je mooi en energiek. We stemmen onze collectie en dienstverlening helemaal op jou af.

Voor elk moment

Onze kleding is geschikt voor meerdere sport- en draagmomenten. Of het nu een yogales is, een sportgroepje in het park of dat je een rondje gaat hardlopen. Sportkleding met een hoog draagcomfort, voor in de sportschool en op de bank of zelfs als je opeens voor een feestje wordt uitgenodigd.

Duurzaam

Natuurlijk willen we vooral een goede relatie met jou hebben, maar ook met de mensen waar we mee werken en met de maatschappij om ons heen willen we dat graag. Gelijkwaardig en met respect. Duurzaamheid zit daarom altijd in onze gedachten. Of dat nu over de materialen van onze kleding gaat, de partners waar we mee samenwerken of nadenken over logistieke oplossingen het loopt als een rode draad door YOY’D heen.

Voor altijd een meisje

Van binnen zijn we eigenlijk allemaal nog een meisje en dat vinden we stiekem alleen maar leuk. En hoe leuk is het dan als er een grappig, net-even-anders element in je kleding zit? Dus, daar zorgen wij voor. Leuke, maar subtiele details die YOY’D  en dus ook jou uniek maken.

Inspireren en motiveren

Sporten en bewegen op je eigen manier, op je eigen niveau. Wij zijn er voor je en willen je dat steuntje in de rug geven dat je misschien nodig hebt om lekker te sporten.

YOY'D_kernwaarden-wat-wij-belangrijk-vinden

Wie zijn wij?

Nou, wij zijn eigenlijk ik. Ingrid. Ik ben marketing manager in mijn dagelijks leven en succesvol onderneemster in mijn dromen. Ik sport graag, maar slaap nog veel liever. En in de zomer voel ik mij op mijn best. Lekker in de zon een goed boek lezen met vooruit… een glaasje wijn in de hand.

Ik ben YOY’D gestart omdat ik graag vrouwen wil helpen zich mooi en zelfverzekerd te voelen, zodat ze zich vrij voelen om lekker te gaan sporten en bewegen. Ieder op haar eigen manier en niveau.

Gelukkig hoef ik het niet allemaal alleen te doen. Ik heb geweldige mensen om me heen die me helpen bij de productie, vormgeving en administratie. Een echt dream team!

Ingrid_eigenaar YOY'D activewear

Wie maken YOY’D?

YOY’D wordt gemaakt op twee verschillende locaties. De sportkleding wordt in Colombia gemaakt en de loungewear komt uit Portugal. Wij hebben deze producenten zeer zorgvuldig geselecteerd en werken als partners samen.

Colombia

Onze partner in Colombia bestaat al ruim 70 jaar en ontwikkelt en produceert alle sportstoffen in eigen huis. Niet alleen kunnen we je daardoor de beste functionele sportstoffen bieden, we weten ook hoe ze geproduceerd worden en hoe de werkomstandigheden zijn. En juist daar zijn we zo van onder de indruk. Binnen de drie pijlers werkomgeving, sociaal en duurzaamheid worden al jaren diverse projecten gedaan die inmiddels onderdeel van hun DNA zijn. Zo zijn er over de jaren al voor zo’n 300 gezinnen huizen gebouwd, krijgen medewerkers en hun families medische- en tandheelkundige zorg en wordt er geïnvesteerd in kinderopvang.

Maar ook op het gebied van duurzaamheid is onze partner in Colombia heel bewust van hun impact op de omgeving. Van het water dat gebruikt wordt voor het produceren van de stoffen wordt inmiddels 65% hergebruikt.

De stoffen hebben een Oeko-Tex certificering. Kleding of stoffen met dit keurmerk zijn volledig vrij van schadelijke stoffen en daarmee veilig in gebruik en minder belastend voor het milieu.

Op deze manier hebben ze over de jaren heen al heel wat prijzen en erkenning gekregen. En wij zijn er alleen maar heel erg blij mee.

Portugal

Onze partner in Portugal is GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd. Deze wereldwijde standaard voorziet onder meer in gebruik van milieuvriendelijke chemicaliën en waterzuivering bij de fabrieken. Daarnaast wordt al het afval dat ze produceren gerecycled om zo een bijdrage aan een beter milieu te leveren.

De GOTS certificering vereist tevens de naleving van sociale criteria. Dat gaat om zaken als het bieden van een eerlijk loon, een verbod op kinderarbeid en een veilige en hygiënische werkomgeving. Daarnaast hebben alle medewerkers toegang tot medische hulp en krijgen ze jaarlijks een medische check.

De kleding die uit 100% katoen bestaat heeft een Oeko-Tex certificering. Kleding of stoffen met dit keurmerk zijn volledig vrij van schadelijke stoffen en daarmee veilig in gebruik en minder belastend voor het milieu.

Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee.

YOY'D_instagram-post-trots-op-nieuwe-collectie

YOY'D activewear_banner_By YOY'D
Kickstart jezelf in 10 dagen!

Meld je nu aan en je kickstart begint vandaag nog!