fbpx
In  Sporten,  Tips

Sporten in de winter

By YOY'D | 8 december 2019

Het moge inmiddels bekend zijn; ik ben een zomermeisje. Ik ben gewoon niet gebouwd voor de kou. Ik ben midden in de zomer geboren met, als ik mijn moeder mag geloven, ruim 30 graden. Ik denk dat ik daarom de lente en zomer prefereer boven de winter en de herfst. Het is gewoon niet mijn ding. Ok, lekker onder een dekentje op de bank met de kaarsjes aan vind ik reuzegezellig, maar die kou, regen en vooral die enorm donkere avonden sla ik met liefde over.

Sporten in de winter en zeker op een winteravond is bij mij dan ook altijd een extra aanslag op mijn motivatie. Ik moet echt een beroep doen op mijn discipline en het schrikbeeld oproepen van een blubberlichaam als ik dan straks toch weer een keer die bikini aan wil. En dus ga ik braaf op de fiets naar de sportschool of doe ik na het werk een workout thuis. Niet altijd met evenveel enthousiasme, maar ik doe het wel. Alle beetjes helpen, toch?

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken om deze winter toch lekker fit te blijven? Lees dan deze 5 tips en ook jij bent winter-klaar.