fbpx

Review: Een kwalitatief mooi merk dat weet wat (wij) vrouwen willen!

By YOY'D | 6 maart 2020

Ik was altijd – toen Roy en ik elkaar ontmoette – in goede vorm. Zo hing ik vier tot vijf keer per week in de sportschool. En al dat harde werken betaalde zich na mijn eerste zwangerschap ook wel uit. Zo gleed ik na twee weken weer lekker in mijn strakke jeans en was deze mommy ‘good to go’.

Inmiddels vier kinderen verder heb ik dan zomaar ineens toch last van een buikje. Je kent het misschien wel… zo’n zacht zwangerschapsvelletje… net dat beetje “te veel”. Zo’n net niet buikje, maar wel buik genoeg om er stiekem toch een beetje onzeker van te worden. Zo’n buikje waarbij je je in je sportkleding alles behalve sportief of fijn voelt. De meeste sportbroeken zijn vrij laag waardoor mijn kleine beetje extra bagage – of noem het maar liefde (het oude huisje van mijn kids) – alleen maar geaccentueerd wordt. En dat is natuurlijk een dikke “NO GO”.

En toen kwam YOY’D ineens voorbij! Een kwalitatief mooi merk dat weet wat (wij) vrouwen willen!

De hoge tailleband van de broek zorgde ervoor dat mijn buikje niet zichtbaar was. Maar nog beter, dankzij de compressie voelde ik mijn buikje oftewel mijn onzekerheid niet meebewegen en dat nam mijn onzekerheid weg.

Maar dat is niet alles, nee, zo kun je je mobiel ook in je broek steken en hoe fijn is dat. Weet ik tenminste zeker dat ik mijn mobiel niet vergeet bij de crosstrainer.

De top zat ook super fijn! Is ook nog eens erg fashionable. Jaaa alle (ontvangen) complimenten houd ik voor mijzelf maar de credits die zijn voor YOY’D.

Romy