fbpx

Mag ik je voorstellen

By YOY'D | 6 november 2019

In de afgelopen weken heb ik zo’n beetje alles over de eerste collectie verteld wat ik er redelijkerwijs op dit moment over kan zeggen. Maar een ding hebben we nog niet besproken; de namen die de kledingstukken krijgen. Of eigenlijk al hebben.

Soms kwamen ze terloops in de eerdere blogs voorbij, maar ze echt aan je voorgesteld heb ik nog niet. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er zelf af en toe nog op moet oefenen en ook nog wel eens het beestje bij de verkeerde naam noem. Maar toch vind ik het belangrijk dat ze allemaal een eigen naam hebben. Niet alleen omdat het nu eenmaal leuker is dan een saai en ingewikkeld productnummer (want dat ga ik zeker niet onthouden), maar ook omdat elk kledingstuk uniek is. Eigen functionaliteiten heeft en een eigen karakter heeft. En dan verdien je toch ook een eigen leuke naam?