fbpx

Mag ik je even voorstellen?

By YOY'D | 21 juli 2020

In onze laatste nieuwsbrief (schrijf je onder aan deze pagina in voor je eigen By YOY’D) schreef ik dat ik me af en toe een beetje schizofreen voel, omdat ik over ‘wij’ praat als ik het over YOY’D heb terwijl eigenlijk ik als enige de persoon achter YOY’D ben. Ik Ingrid. Marketing manager in mijn dagelijks leven en succesvol onderneemster in mijn dromen. Ik ben YOY’D in mijn eentje gestart en nog steeds de enige werknemer en als enige verantwoordelijk voor YOY’D. Maar dat wil niet zeggen dat ik alles in mijn eentje doe. Ik heb geweldige mensen om me heen die me onder andere helpen bij de productie, vormgeving, website, administratie, etc. Stuk voor stuk kanjers op hun eigen vakgebied en vooral heel fijne mensen om mee samen te werken. Mensen die zich op eenzelfde manier inzetten voor YOY’D als ik dat doe. Die geloven in het merk, waar het voor staat en er alles aan doen het tot een succes te maken. Een echt dream team!

Sportkleding uit Colombia