fbpx
In  Inspiratie,  Sporten,  Tips

Lekker fit thuis: 5 tips

By YOY'D | 21 mei 2020

Pffff, we zitten met z’n allen nu al ruim twee maanden thuis. En dat is best pittig vind ik. Alles loopt door elkaar heen en in elkaar over. De dagen rijgen zich aan een en echt uitzicht op iets anders hebben we niet. Je zou er bijna depressief van worden. Maar dat zit niet in mijn aard. Want het is ook heel erg fijn om zoveel thuis te zijn. Tijd met je gezin door te brengen. Je hoeft niet meer naar kantoor te reizen. En dat levert je zo maar extra tijd in een dag op. Tijd die je anders niet had. En ik merk dat ik die tijd vooral besteed aan sporten. Niet zoals anders in de sportschool en ook het hardlopen buiten vind ik niet heel erg ontspannend nu je steeds op moet letten of je niemand te dichtbij passeert. Nee, ik doe elke dag een workout thuis. Het begon om het vele zitten een beetje te compenseren, maar nu kan ik niet meer zonder. Ik voel me er namelijk veel vrolijker en energieker door.

Het online aanbod is nu echt overweldigend en ik heb al heel wat geprobeerd. Zo begon ik met de lessen die mijn sportschool aanbood, struinde ik IGTV af op zoek naar leuke workouts en zo kwam ik weer op YouTube terecht waar een enorm gevarieerd aanbod is om uit te kiezen. Mijn favorieten? Ik zet ze even voor je op een rijtje: