fbpx
In  Inspiratie,  Tips

Groene trends die we in 2022 makkelijk kunnen omarmen

By YOY'D | 12 januari 2022

Ik werd jaren geleden al door mijn vriendinnetje Kermit de Kikker genoemd. Waarom? Ik had een nieuwe favoriete outfit die volledig uit groentinten bestond. En nog steeds is groen een van de mijn lievelingskleuren. Misschien niet het meest voor de hand liggend, maar ik word er blij van.

Buiten dat ik het een mooie diverse kleur vind, verbind het me ook met de natuur. De verscheidenheid aan groentinten als je in het voorjaar een wandeling maakt, is gewoon geweldig. Een klein beetje een groen meisje ben ik dan ook wel. In uiterlijk en gedrag. Ik draag graag mijn steentje bij aan een duurzamer leven en beter milieu al moet ik eerlijk zeggen dat het wel eenvoudig toe te passen moet zijn en het mijn leven niet nodeloos ingewikkelder maakt.

En deze instelling zien we bij steeds meer mensen terug. We zijn ons steeds bewuster van verspilling, overconsumptie en onze voetdruk op de planeet.

Een paar groene trends die we allemaal makkelijk kunnen omarmen in 2022 op een rijtje: