Blog

In  Inspiratie,  Mode,  Tips

Van seventies naar minimal+ dit zijn de zomertrends

By YOY'D | 7 juli 2020

Hoi! Hier Bernadette. Mijn tweede blog alweer voor YOY’D. Ik hoop dat je de vorige leuk vond en dat je al wat hebt geëxperimenteerd met het toevoegen van kleur aan je outfits. Nu de zomer in volle gang is, praat ik je deze keer graag bij over de trends van deze zomer! Als eerste het

facebook
Instagram
In  Inspiratie,  Mode,  Tips

Experimenteer eens met kleur

By YOY'D | 9 juni 2020

Hoi! Hier Bernadette, wellicht heb je mij al eens op het Instagram account van YOY’D voorbij zien komen. Ik ben modestylist en heb ook voor de campagne- en webshopfoto’s van YOY’D de styling mogen doen. Ik zal je vanaf nu elke maand wat vertellen over mode, styling, lifestyle en kleding. YOY’D is namelijk meer dan

In  Inspiratie,  Sporten,  Tips

Lekker fit thuis: 5 tips

By YOY'D | 21 mei 2020

Pffff, we zitten met z’n allen nu al ruim twee maanden thuis. En dat is best pittig vind ik. Alles loopt door elkaar heen en in elkaar over. De dagen rijgen zich aan een en echt uitzicht op iets anders hebben we niet. Je zou er bijna depressief van worden. Maar dat zit niet in

Een nieuw sportkledingmerk lanceren in crisistijd

By YOY'D | 21 april 2020

Opeens daar op de loopband in de sportschool wist ik het: Ik ga een damessportkledingmerk beginnen. Mijn gebrek aan kennis over de modewereld, hoe je überhaupt een kledinglijn opzet en wat daar allemaal bij komt kijken deed er op dat moment niet toe. Ik was enthousiast en had een plan. Iets wat ik eigenlijk zelden

In  Collectie,  Review,  Sporten

Review: Een kwalitatief mooi merk dat weet wat (wij) vrouwen willen!

By YOY'D | 6 maart 2020

Ik was altijd – toen Roy en ik elkaar ontmoette – in goede vorm. Zo hing ik vier tot vijf keer per week in de sportschool. En al dat harde werken betaalde zich na mijn eerste zwangerschap ook wel uit. Zo gleed ik na twee weken weer lekker in mijn strakke jeans en was deze

YOY'D_banner-contact-pagina

Je wilt toch zeker niets missen?

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief By YOY'D  en je weet als eerste wanneer er nieuwe items binnenkomen!