Blog

In  Inspiratie,  Sporten,  Tips

Lekker fit thuis: 5 tips

By YOY'D | 21 mei 2020

Pffff, we zitten met z’n allen nu al ruim twee maanden thuis. En dat is best pittig vind ik. Alles loopt door elkaar heen en in elkaar over. De dagen rijgen zich aan een en echt uitzicht op iets anders hebben we niet. Je zou er bijna depressief van worden. Maar dat zit niet in

facebook
Instagram

Een nieuw sportkledingmerk lanceren in crisistijd

By YOY'D | 21 april 2020

Opeens daar op de loopband in de sportschool wist ik het: Ik ga een damessportkledingmerk beginnen. Mijn gebrek aan kennis over de modewereld, hoe je überhaupt een kledinglijn opzet en wat daar allemaal bij komt kijken deed er op dat moment niet toe. Ik was enthousiast en had een plan. Iets wat ik eigenlijk zelden

In  Collectie,  Review,  Sporten

Review: Een kwalitatief mooi merk dat weet wat (wij) vrouwen willen!

By YOY'D | 6 maart 2020

Ik was altijd – toen Roy en ik elkaar ontmoette – in goede vorm. Zo hing ik vier tot vijf keer per week in de sportschool. En al dat harde werken betaalde zich na mijn eerste zwangerschap ook wel uit. Zo gleed ik na twee weken weer lekker in mijn strakke jeans en was deze

In  Sporten,  Tips

Sporten in de winter

By YOY'D | 8 december 2019

Het moge inmiddels bekend zijn; ik ben een zomermeisje. Ik ben gewoon niet gebouwd voor de kou. Ik ben midden in de zomer geboren met, als ik mijn moeder mag geloven, ruim 30 graden. Ik denk dat ik daarom de lente en zomer prefereer boven de winter en de herfst. Het is gewoon niet mijn

Mag ik je voorstellen

By YOY'D | 6 november 2019

In de afgelopen weken heb ik zo’n beetje alles over de eerste collectie verteld wat ik er redelijkerwijs op dit moment over kan zeggen. Maar een ding hebben we nog niet besproken; de namen die de kledingstukken krijgen. Of eigenlijk al hebben. Soms kwamen ze terloops in de eerdere blogs voorbij, maar ze echt aan