Blog

In  Inspiratie,  Mode,  Tips

5 x hip de lente in

By YOY'D | 8 mei 2021

Eindelijk is het dan echt lenteweer geworden. We hebben er even op moeten wachten, maar wat is dit heerlijk zeg! Heb jij ook gelijk zo’n zin om een heel nieuwe look te dragen? Ik had mijn truien allemaal al weggestopt en hoop dat ik ze nu echt niet meer nodig heb dit seizoen. Ik wil

In  Inspiratie,  Mode,  Tips

Warm en fashionable, het kan met deze tips

By YOY'D | 9 februari 2021

Hee hoi! Toen de weersverwachting steeds kouder werd vroeg ik mij af; met hoeveel laagjes kleding over elkaar kun je nog wegkomen? Ik houd van het winterweer maar niet van koude rillingen en opgetrokken schouders. Dus dook ik in mijn kledingkast en maakte ik comfortabele kleurrijke outfits met lekker veel laagjes om de koude dagen

In  Sporten,  Tips

Sporten in de winter? Dit draag je!

By YOY'D | 25 januari 2021

Met de sportscholen al een tijdje gesloten en de beperkingen die alleen maar intensiever lijken te worden, wordt er veel van ons doorzettingsvermogen gevraagd. Sporten in de winter is al vaak wat lastiger, maar nu ben je vrijwel geheel op jezelf aan gewezen. Maar daar laten we ons niet door tegenhouden. We gaan er gewoon

In  Mode,  Tips

Zo stel je jouw ultieme garderobe samen

By YOY'D | 12 januari 2021

Gelukkig nieuwjaar! En oh wat hopen we met z’n allen dat het een beetje een ‘normaal’ jaar mag worden. Helaas hebben we het niet in de hand en is het afwachten hoe alles gaat lopen. Om het jaar toch lekker met een schone lei te beginnen vertel ik jullie deze maand graag wat meer over

In  Inspitatie,  Sporten,  Tips

10 Dagen kickstart jezelf challenge

By YOY'D | 6 januari 2021

Het lijkt er soms meer op dat ik de lokale sportschool sponsor dan dat ik regelmatig en gemotiveerd ga sporten. Niet elke vrouw heeft van nature een drang om te sporten en staat voor dag en dauw fluitend op om naar de sportschool te gaan. En dat hoeft ook helemaal niet, want iedereen kan en

1 2 3 6

YOY'D activewear_banner_By YOY'D
Kickstart jezelf in 10 dagen!

Meld je nu aan en je kickstart begint vandaag nog!