fbpx
In  Inspitatie,  Sporten,  Tips

10 Dagen kickstart jezelf challenge

By YOY'D | 6 januari 2021

Het lijkt er soms meer op dat ik de lokale sportschool sponsor dan dat ik regelmatig en gemotiveerd ga sporten.

Niet elke vrouw heeft van nature een drang om te sporten en staat voor dag en dauw fluitend op om naar de sportschool te gaan. En dat hoeft ook helemaal niet, want iedereen kan en mag op haar eigen manier bewegen. Maar soms is het wel lastig om de motivatie te vinden, vooral als je het al een aantal keer en op verschillende manieren hebt geprobeerd.
Maar stel dat wij je helpen jezelf een kickstart te geven? Je motiveren om elke dag jezelf een beetje uit te dagen met concrete acties en opdrachten.

In 10 dagen helpen wij je in beweging te komen met korte workouts die makkelijk in je drukke leven zijn in te plannen. Oefeningen die je op je eigen niveau kunt uitvoeren. Je maakt het dus zelf zo zwaar of makkelijk als je zelf wilt. Helemaal op je eigen niveau.

Wil je ook op een laagdrempelige manier gemotiveerd bewegen? Klik dan nu hier en meld je aan voor onze 10 Dagen kickstart jezelf challenge.

De 10 Dagen kickstart jezelf challenge is een leuke en laagdrempelige manier van trainen om er weer in te komen, waarna je weer gemotiveerd bent om het zelf te doen. De korte workouts zijn ideaal om in te plannen in een druk leven met gezin en werk. Een ware kickstart om jezelf weer in beweging te krijgen!

You On Your Best Day. Ons cadeautje voor jou!